Friday, April 9, 2010

Penangan Facebook

Ahakh!....

Buleh terleko layan facebook ni..terkadang tu leh tersenyum sendiri..tapi control gakhla...sebab nanti org ingat tak betul lak..dah senget ke minah ni? keh! keh!..

Yang bestnye..leh dapat ramai kawan..tak reti berkawan pun leh jadi ramah lak layan...

Tu belum yang jual barang..kepakaran dan macam-macam lagilah. Tak yah susah-susah nak buat web atau blog. Senang sungguh nak advertise kat sini..

Aku nak wat gak..tapi belum pandai sangat nak create heh! heh!

Tak pe pelan-pelan, nanti mahirlah macam nak wat blog ni dulu..sekarang ni kacang jer..tapi masih ade yang kurang. DAn banyak lagi aku nak belajar.

Paling puas hati sehingga sampai blog aku ni boleh mendatangkan income Amin...

Kojo ku dah siap...2009 punye account report dah leh hantar audit..Hoh! Hoh!

Lantaklah..ape orang nak kata keje aku ni..Walaupun ade yang tak respek keje-keje aku kat opis ni aku peduli apa?
Mentang-mentang aku tak masuk U..Sekurang-kurangnye aku ada diploma (walaupun bukan akaun)aku ada sijil akaun dan pengalaman wat akaun ni 15 tahun...Lebih lagi dari Master dan PHD heh...

Korang tak tau keje aku jangan nak mengkondem keje orang lebih-lebih..Cermin diri dulu.. Bos aku pun tak pertikai keje-keje aku..TU YG PENTING! KAH! KAH!..

Alamak dah terkeluar tajuk lak..Peduli hapa?

Bila nak dapat INNOVA ni? Hah! Impian terus pasang impian...Manalah tau suatu hari lebih dari innova leh dapat AMIN...

Kepada yang suka berfacebook tu, jangan sampai lupa wat keje dah lah..hidup kena teruskan gakh..walaupun makan gaji..aku bagi peringat kat diri aku jugak.

Tapi kalau tak makan gaji, teruskanlah berfacebook untung-untung niaga sendiri leh tambah ape-ape yang penting. ADVERTISE tu PENTING! Tapi jangan sampai lupa nak masak nasi dahlah...melompat HUBBY korang!

K lah..nak sambung keje..2010 punye akaun kena jalan gakh!...

1 comment:

  1. same-same la kite renung kan..
    nice info..:)

    ReplyDelete